Jysk Energi PPA

Er du klar til en grønnere fremtid?

Kravet til at være grøn bliver stærkere og stærkere, og derfor bliver efterspørgslen på grønne el-certifikater også højere. Om meget kort tid skal alle virksomheder kunne dokumentere deres CO2 aftryk.

Jysk Energi bygger solcelleparker

Og det giver os en unik mulighed for at tilbyde din virksomhed en elaftale, som gør dit elforbrug bæredygtigt og grønt langt ud i fremtiden. Samtidig er du aktivt med til at understøtte bygningen af nye solcelleparker. 

Hvis din virksomhed har et årligt elforbrug over 1 mio. kWh, kan den blive en del af vores PPA-løsning, hvor du går ind i en navngiven energipark og køber en procentdel af strømmen. Vi sørger for at dit unikke mix af sol og vind er skræddersyet til dine behov. 

Jysk Energi står for at indkøbe ekstra grøn strøm til de perioder, hvor dit forbrug ikke er dækket, og vi sørger også for at sælge din overskudsstrøm i de perioder, hvor du har for meget.

Vi kan måle og rapportere time-for-time og sørger or at din virksomhed kan dokumentere et korrekt, præcist og ikke mindst meget lille CO2 aftryk.  

Så lad os kontakte dig

Flex PPA

Kontakt mig

Fordele ved Jysk Energis løsning

  • Ved at kombinere sol og vind, kan vi skabe en fladere profil, der passer til de fleste virksomheder.
  • Ved at rapportere time-for-time kan vi sikre et præcist og lavt CO2 aftryk.
  • Hos Jysk energi er vi grundige og går mere i dybden med din elaftale.
  • Med vores Remoni-Dashboard kan du selv tracke både forbrug og CO2 udledning – og dermed også dit ESG regnskab.