SynergiSponsor

Mange kunder oplever, at der ikke er ret stor prismæssig forskel på, hvilken el-leverandør de vælger. Derfor arbejder Jysk Energi sammen med klubber og foreninger i hele landet. Samarbejdet Kalder vi SynergiSponsor. Jysk Energi støtter med et beløb, i forhold til den strøm virksomheden køber hos Jysk Energi. Jysk Energi sparer på omkostningerne til salg og marketing, ved at foreningerne henviser til Jysk Energi som el-leverandør. Når der spares på omkostninger, kan der tjenes penge til idræts- og foreningslivet. Det synes vi er god energi.

Tjen penge til din klub eller forening!

SynergiSponsor er et koncept skabt af Jysk Energi, hvor klubber og foreninger kan tjene penge i samarbejde med lokale virksomheder. Har din klub eller forening brug for flere støttekroner, er det derfor en rigtig god ide at kontakte os. Vi kan nemlig hjælpe dig på vej med en SynergiSponsor-aftale. Det betyder, at når klubben henviser virksomheder til Jysk Energi som el-leverandør, giver Jysk Energi sponsorpenge for hver el-aftale.
Sammen får vi samarbejdet til at gå op i en højere enhed!

0
klubber & foreninger
er nu en del af SynergiSponsor-konceptet
0
virksomheder
er nu en del af SynergiSponsor-konceptet
Det er ren win-win situation

SynergiSponsor er en ren win-win-situation for alle involverede parter: Din virksomhed, den lokale klub og Jysk Energi. Virksomheden støtter den lokale klub eller forening ved at indgå en el-aftale med Jysk Energi. Jysk Energi garanterer din virksomhed en konkurrencedygtig el-aftale.

Klubben får penge så snart du skifter

Når virksomheden har skiftet til Jysk Energi, udbetaler vi et beløb til klubben eller foreningen. Beløbet afhænger af virksomhedens samlede elforbrug.

Er virksomheden allerede sponsor i klubben eller foreningen, så er SynergiSponsor en unik mulighed for virksomheden til – helt gratis – at give et ekstra bidrag.

Succeshistorier har vi masser af!

Vi har masser af glade samarbejdspartnere og
vi deler gerne de gode historier med dig.

Ring til os og hør nærmere om hvordan
SynergiSponsor kan blive en stor succes for din klub!

Herning-Ikast Håndbold er glade og stolte over samarbejdet med Jysk Energi. Vi oplever kun tilfredse kunder og henviser alle i vores netværk til Jysk Energi. Vi har aldrig oplevet andet end positivitet og gode historier og kan derfor trygt sende vores samarbejdspartnere videre til Jysk Energi.
Hvordan bliver jeg synergisponsor?

Det er nemt og hurtigt at blive SynergiSponsor og dermed støtte den lokale klub eller forening. Du kan kontakte Jysk Energi på telefon 96 10 66 75 eller mail: synergisponsor@jyskenergi.dk.

Når virksomheden har indgået en el-aftale med Jysk Energi, så træder SynergiSponsoratet i kraft.
Har din klub eller forening ikke allerede en SynergiSponsor-aftale, så kontakt os via formularen.

Vil du vide mere?

Lyder SynergiSponsor som noget for dig, og er du interesseret i at vide mere omkring konceptet? Så sidder vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os via kontaktformularen eller via telefon eller direkte mail.

Udfyld formularen