Jysk Energis Jubilæumspulje

Jubilæumspuljen er lukket for ansøgninger

Jysk Energi fyldte 100 år d. 16. august 2023. I al den tid har vi været en central del af livet i Nordvestjylland, og vi er meget stolte over både området og udviklingen. For at fejre vores jubilæum har vi øremærket 3 mio. kr. til at fejre Nordvestjylland, og de penge gør mest gavn i hænderne på dem, der fejrer Nordvestjylland hver dag. Vi har derfor skabt jubilæumspuljen, som alle klubber, foreninger, non-profit institutioner og enkeltpersoner kan søge. Vi håber at høre fra så mange som overhovedet muligt og vi glæder os til at se lige præcis din forenings ansøgning. Jubilæumspuljen er åben frem til 30. september og alle vil høre fra os inden udgangen af oktober.
Hvem kan søge?
Kort fortalt alle i vores forsyningsområde. Der er ganske vist nogle få krav, men så længe I bor i Jysk Energis forsyningsområde og jeres tiltag er tilgængeligt for alle, kan du søge! De eneste reelle krav er:
Hvad kan man søge om?
  1. Forskønne Nordvestjylland – Vil du male et gavlmaleri? sætte en skulptur op? Plante træer? Hvis det forskønner området, kan du søge.
  2. Forbedre det, der allerede eksisterer – Det kan være ved at forny noget slidt, forbedre med nye muligheder så som legepladser eller shelters.
  3. Skabe noget unikt – Mangler vi noget i Nordvestjylland? Vil du lave et stuntkursus eller en hoppeborg for voksne? Har du eller din forening en god idé, så vil vi gerne hjælpe.
  4. Vise hvad Nordvestjylland kan – Er du verdensmester i rulleskøjtedans eller dansk mester i kuglestød og mangler du lige det sidste for at kunne vise hele verden, hvorfor Nordvestjylland er så speciel, så kan du søge jubilæumspuljen.
Kan man få et eksempel?

Ja, da. Du kan søge til næsten alt, men det kunne f.eks være:

  1. Kunst i det offentlige rum. Vil i gerne have en statue eller en skulptur, der bare vil se hammergodt ud på torvet? så søg! 
  2. Renovering af kulturelle bygninger. Er der en gammel havneknejpe, mølle, biograf, eller måske et toldhus, som I gerne vil have på højkant igen – så søg!
  3. Har I en helt unik og fantastisk idé? Vil du bygge et live-rollespils område med bygninger og en borgmur? Brænder du for at lave en offentlig frisbee-golfbane? Har I storslåede planer om at lave en fast orienteringsbane i skoven? Så søg!
  4. Er du meget tæt på at blive danmarksmester eller kvalificere dig til Diamond League eller OL, og mangler du lige den sidste støtte for at få point nok på verdensranglisten? Så søg!

Det er vigtigt at understrege at du også kan søge om alle mulige ting der ikke er nævnt her – det er bare eksempler. Vi vil så gerne have Nordvestjylland til at sprudle, så uanset, hvad jeres projekt er – så søg! (med de få undtagelser herunder).

Vi støtter ikke

Jubilæumspuljen kan maksimalt søges én gang pr. forening. Det er Jysk Energi A.m.b.a.s sponsorudvalg, der bestemmer, hvem der tildeles støtte. Ansøgningsfristen er 30. september 2023.

NOE's forsyningsområde

Der er mange, der ikke er helt sikre på om de befinder sig i NOE’s forsyningsområde. Du kan se på kortet herunder, hvor vi dækker. Alle områderne med tal er NOE’s distrikter og dermed vores forsyningsområde. Hvis du stadig er i tvivl, så find jeres elmåler. Står der NOE på den, er I i NOE’s forsyningsområde.