Gratis adgang
18. juni 2022
10-17

Dansk Elbil Festival 2022

Dansk Elbil Festival vender tilbage med et brag. Efter et skuffende 2021, hvor vi måtte udsætte grundet Covid-19, er vi nu klar med endnu en storstilet elbil festival i Musikteatret i Holstebro. Jysk Energi og FDM byder på en festival med prøvekørsler, seneste nyt og seneste muligheder samt det bedste indenfor elbiler i alle prisklasser. Nikolaj Sonne er vært, og det er GRATIS at deltage.

Kortoversigt

Om festivalen

Dansk Elbil Festival er delt op i forskellige områder. Der er indendørs og udendørs messeområder, hvor du kan stifte bekendtskab med forhandlernes nyeste elbiler. Der er også et prøvekørsel-område, hvor du selv kan komme bag rattet selv i en masse forskellige elbiler. Der vil også være en masse sjov for børnene og ikke mindst en pølsevogn, hvis sulten skulle melde sig.
Vi er på vej med et Talk Electric program, hvor du kan få en masse information om elbiler, opladning osv. i samarbejde med FDM.  

For udstillere

Er du interesseret i at indhente udstillerpakker til Dansk Elbil Festival, så kontakt arrangør Torben Antonsen på mail tan@jyskenergi.dk

Mød Nikolaj Sonne

Vi har allieret os med Nikolaj Sonne, der om nogen er Danmarks bedste anmelder af teknologi og dimser. I tidens løb har han har kørt i alt fra Ellert til: 

Renault Zoe, Renault Fluence, Tesla Roadster, Tesla Model S, Jaguar I Pace, Hyundai Kona, VW eUp, ID.3, Polestar 2, Tesla
Model 3, Mercedes EQC, Porsche Taycan, Nissan Leaf, BMW i3, BMW i8, MG ZS EV, Toyota Mirai, Mercedes  GLC F-Cell. 

 

Nikolaj er også selv, privat, gået over til elbil. Han fortæller om bilerne og deler
ud af praktiske erfaringer med rækkevidde, opladning og elbilhverdag sammen
med FDM’s eksperter og andre gæster.

Så her har du muligheden for at lære en masse om elbiler og forhåbentligt blive inspireret!  

 

Billeder fra Dansk Elbil Festival 2019

Dansk Elbil Festival blev nomineret til Årets Nyhed i bilbranchen i 2018