Dansk Elbil Festival udsættes

Det har desværre vist sig at være umuligt at lave en tilfredsstillende udgave af Dansk Elbil Festival med så kort varsel. Derfor har vi valgt at udsætte festivalen til 2022, hvor FDM og Jysk Energi vender tilbage med en ny udgave af Dansk Elbil Festival.  

Udsat til 2022
Vi opdaterer siden løbende med nyheder om festivalen

Kortoversigt

Om festivalen

Dansk Elbil Festival er delt op i forskellige områder. Der er indendørs og udendørs messeområder, hvor du kan stifte bekendtskab med forhandlernes nyeste elbiler, samt plug-in hybrider. Der er også et prøvekørsel-område, hvor du selv kan komme bag rattet selv i en masse forskellige elbiler. Desuden har vi et stort børneområde (også lidt for voksne), hvor du kan prøve en masse af de fedeste elektriske gadgets. 
Vi er på vej med et Talk Electric program, hvor du kan få en masse information om elbiler, opladning osv. i samarbejde med FDM.  

For udstillere

Er du interesseret i at indhente udstillerpakker til Dansk Elbil Festival, så kontakt arrangør Peter Mørkenborg på mail pmh@jyskenergi.dk

Mød Nikolaj Sonne

Vi har allieret os med Nikolaj Sonne, der om nogen er Danmarks bedste anmelder af teknologi og dimser. I tidens løb har han har kørt i alt fra Ellert til: 

Renault Zoe, Renault Fluence, Tesla Roadster, Tesla Model S, Jaguar I Pace, Hyundai Kona, VW eUp, ID.3, Polestar 2, Tesla
Model 3, Mercedes EQC, Porsche Taycan, Nissan Leaf, BMW i3, BMW i8, MG ZS EV, Toyota Mirai, Mercedes  GLC F-Cell. 

 

Nikolaj er også selv, privat, gået over til elbil. Han fortæller om bilerne og deler
ud af praktiske erfaringer med rækkevidde, opladning og elbilhverdag sammen
med FDM’s eksperter og andre gæster.

Så her har du muligheden for at lære en masse om elbiler og forhåbentligt blive inspireret!  

 

Billeder fra Dansk Elbil Festival 2019

Dansk Elbil Festival blev nomineret til Årets Nyhed i bilbranchen i 2018