Dansk Elbil Festival takker af

Det er med en blanding af stolthed og vemod at vi har besluttet ikke at afholde Dansk Elbil Festival længere. Flere end 12.000 mennesker har været igennem festivalen i løbet af de fire år, vi har afholdt det. Vi har haft besøg af over 100 elbiler. Vi har haft underholdning fra Frank Hvam, Alex Porsing, Nikolaj Sonne, Anders Morgenthaler og Anders Lund Madsen. Det har været en festdag, og vi har fået så megen positiv feedback, at vi hvert år har glædet os til det store arbejde, der ligger i at planlægge sådan et event.

Nu er tiden dog løbet fra os. Jysk Energi begyndte at afholde Dansk Elbil Festival fordi vi gerne ville hjælpe vores kunder med at finde vej igennem den jungle som elbiler var. I 2018, da vi begyndte, var elbiler en eksotisk og sjælden ting, som man måske overvejede i en hybrid version og i 2023, da vi afholdte den sidste elbil festival, var det hvermandseje, og hvis man ikke allerede havde en elbil, vidste man hvilken en, man skulle have.

Grunden til at samle elbilerne, for at gøre det lettere for vores kunder, synes at være forsvundet. I 2018 var vi den eneste elbil festival i en meget stor radius, men i 2023, var der elbil festival i Herning, Silkeborg, Århus og Vejle – og selv her i Holstebro afholdte handelstandsforeningen sin egen Electric Nights med udstillede elbiler. Der er med andre ord, kø for at få lov til at afholde en elbil festival, og hos Jysk Energi vil vi meget hellere fokusere på vores kernekompetencer og levere et godt, stabilt og billigt el- og fibernet.Så TAK til alle vores fantastiske besøgende. TAK til Holstebro Kommune. TAK til Musikteatret og ikke mindst, TAK til alle vores udstillere. Dansk Elbil Festival kunne ikke eksistere uden jer. Vi håber at I stadig drømmer søde elektriske drømme, og vi håber at se jer på vejen i den perfekte elbil for jer.
Dansk Elbil Festival 2023

Dansk Elbil Festival sætter fokus på de nyeste og mest populære modeller af elbiler, og byder på en festdag for hele familien.
Der bliver mulighed for at se og prøve elbiler fra de mest populære mærker, prøve en elektrisk Go-Cart eller finde den nye el-cykel. Vi har sørget for mad fra Diner no. 34, is fra Vaffelhuset og alt det du kan sætte strøm til. Det foregår alt sammen den 24. juni, og vi glæder os til at se dig.

Kortoversigt

Om festivalen

Dansk Elbil Festival er delt op i forskellige områder. Der er indendørs og udendørs messeområder, hvor du kan stifte bekendtskab med forhandlernes nyeste elbiler. Der er også et prøvekørsel-område, hvor du selv kan komme bag rattet selv i en masse forskellige elbiler. Der vil også være en masse sjov for børnene og ikke mindst en burgervogn og en isvaffel, hvis sulten skulle melde sig.
  

For udstillere

Er du interesseret i at indhente udstillerpakker til Dansk Elbil Festival, så kontakt arrangør Torben Antonsen på mail tan@jyskenergi.dk

Billeder fra Dansk Elbil Festival 2023

Dansk Elbil Festival blev nomineret til Årets Nyhed i bilbranchen i 2018