Vil du med til Håndbold!?

Nu har du muligheden for at komme GRATIS til håndbold. TTH  Holstebro byder alle Jysk Energis kunder på en GRATIS håndboldkamp mod Nordsjælland Håndbold!

Det eneste du skal gøre for at reservere dine billetter, er udfylde formularen herunder.  Så sørger vi for at du står på listen og kan komme gratis til braget d. 16. november.

Når du ankommer på kampdagen, kan du henvende dig ved billetsalget og sige at du er på Jysk Energi listen og oplyse dit navn, så sørger vi for at der ligger billetter til dig.

GOD KAMP!

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv