Vælg ønsket udbyder

Jysk Energi Fibernet er ved at implementere det man kalder “Open Fiber” hvilket vil sige at alle udbydere har adgang til vores platform. Vi forventer derfor at du i løbet af 2024 får mange flere potentielle udbydere at vælge imellem. Indtil da, er her vores eksisterende partner Altibox, som allerede nu leverer lynhurtigt internet, og som vi varmt kan anbefale.

logo-altibox
Privat- og mindre erhvervskunder
Altibox' produkter med tv, telefoni og lynhurtigt internet er for dig, der er privatkunde eller mindre erhvervskunde. Fordelen ved Altibox er, at du som kunde har adgang til flere og endnu bedre produkter end hos øvrige selskaber på markedet. Altibox er nemlig Skandinaviens største udbyder af produkter til fiberbredbånd og har mere end 750.000 kunder i Norden og 50.000 kunder i Danmark. Altibox er i kraftig vækst, og det betyder at Altibox kommer med velafprøvede produkter inden for eksempelvis tv, filmleje telefoni og internet.
DER ER INGEN GRUND TIL AT LADE VÆRE

Jysk Energi tilslutter din bolig helt gratis, uanset om du bliver tilsluttet fordi:

  • Du vil have lynhurtigt internet
  • Du vil have adgang til Altibox, WAOO, YouSee eller en af de mange andre TV- og internetudbydere der bliver tilgængelige på vores netværk
  • Du vil fremtidssikre din bolig eller øge din boligs værdi

Kan du få fibernet?

Vi har etableret fibernet i det meste af vores aktivitetsområde og udvider konstant vores dækning. Altibox er vores foretrukne indholdsleverandør, og på forsiden af altibox.dk kan du tjekke, om der allerede er fibernet på din adresse.

Viser det sig, at der ikke er fibernet på din adresse, kan du tilkendegive din interesse her. Vi kontakter dig, hvis vi leverer fibernet inden for 12 måneder.