Fibernet

Jysk Energi Fibernet A/S vil gerne have at ALLE i Nordvestjylland har adgang til stabil og lynhurtig fiber – Så HELE familien kan være på internettet uden pauser og afbrydelser.

Du kan vælge mellem to muligheder:

En PASSIV forbindelse – Hvor vi lægger ledningen, men du ikke er koblet til internettet. Den er gratis at have, men giver ingen adgang. Som en jernbane uden tog.

En AKTIV forbindelse, hvor vi både lægger ledningen, og du har en udbyder fra dag ét. Så sætter vi routeren op for dig samme dag som vi graver fiberen ind og du er på nettet med det samme.

Fordele ved fibernet

Teknologien bag fibernet betyder, at du kan få lynhurtige og stabile internethastigheder, der ikke kan matches af andre teknologier. Det leder til en række fordele, som du kan nyde godt af:

Godt for dig og din familie, der uploader billeder og videoer, spiller eller videochatter, streamer tv og meget mere.

Med fibernet stiger din bolig også i værdi. Undersøgelser viser, at kommer du som køber eller lejer fra en bolig med fibernet, er kvaliteten af bredbånd det vigtigste kriterie næstefter prisen, når du skal vælge ny bolig.

Kan du få fibernet?

Vi har etableret fibernet i det meste af vores aktivitetsområde og udvider konstant vores dækning. Altibox er vores foretrukne indholdsleverandør, og på forsiden af altibox.dk kan du tjekke, om der allerede er fibernet på din adresse.

Viser det sig, at der ikke er fibernet på din adresse, kan du tilkendegive din interesse her. Vi kontakter dig, hvis vi leverer fibernet inden for 12 måneder.

Vi støtter de lokale foreninger med vores sponsorpulje
Vi gør vores bedste for at holde alle glade. Både vores kunder og naturen
Vi leverer grøn strøm til over 28.000 hustande i vestjylland