Andelspuljen

Jysk Energis andelspulje

Andelspuljen er lukket for ansøgninger indtil 1. september 2024

Jysk Energi fyldte 100 år d. 16. august 2023. I al den tid har vi været en central del af livet i Nordvestjylland, og vi er meget stolte over både området og udviklingen.

For at sørge for at livet i Nordvestjylland bliver nemmere og klubber og foreninger har de bedst mulige vilkår, har repræsentantskabet valgt at give 3 mio. kr. til netop det formål.

Vi håber at høre fra så mange som overhovedet muligt og vi glæder os til at se lige præcis din forenings ansøgning.

Andelspuljen er åben fra 01. september og frem til 30. september og alle vil høre fra os inden udgangen af oktober.

Hvem kan få del i andelspuljen?

De nøjagtige søgekriterier er ikke besluttet endnu, men i god tid inden andelspuljen åbner, vil de nøjagtige kriterier blive lagt op her på siden.

Allerede nu kan vi dog sige at vi vil forsøge at lave kriterier, der kommer så mange af vores andelshavere til gode som muligt. Vi vil forsøge at identificere et behov eller en mangel i andelsområdet, og indrette søgekriterierne herefter.

Vi bestræber os på at støtte bredt inden for de forskellige områder og at dække hele landsdelen. Vær opmærksom på, at ansøgere kun kan få tildelt ét sponsorat årligt.

Vi støtter ikke

NOE's forsyningsområde

Der er mange, der ikke er helt sikre på om de befinder sig i NOE’s forsyningsområde. Du kan se på kortet herunder, hvor vi dækker. Alle områderne med tal er NOE’s distrikter og dermed vores forsyningsområde. Hvis du stadig er i tvivl, så find jeres elmåler. Står der NOE på den, er I i NOE’s forsyningsområde.