Jysk Energi Flex PPA

Har din virksomhed taget stilling til den globale opvarmning?

Ja, jeg har taget stilling, men...

  • Jeg har ikke gjort noget endnu.
  • Jeg er ikke tilfreds med det vi har gjort.
  • Jeg ved ikke, hvad der er det rigtige at gøre.
  • Jeg har ikke gjort noget, for vi er ikke tvunget til det endnu.

Så lad os kontakte dig

Flex PPA

Kontakt mig

Parken kort

Solcellepark Høvsøre


Generel information
Areal: 71 hektar
Parkstørrelse: 40 MWp
Forventet årlig produktion: 50 GWh
Budget: 200 mio. kr.
Idriftsættelse: Q4 2022

Den valgte teknologi er Bifacial paneler med Single-Axis Trackere. Panelerne bliver altså placeret nord-syd vendte i vandret position. Herfra drejes de fra øst og mod vest i løbet af dagen – ifølge med solen. På den måde sikres en højere produktion pr. installeret MW og en bredere produktionskurve.
Ydeligere relevant information kan findes på solcelleparkens hjemmeside jyskenergi.dk/om-os/solcellepark-hoevsoere/, siden opdateres løbende.

Jysk Energi arbejder for og investerer i den grønne omstilling. Lige nu etablerer vi bl.a. en 70 hektar stor solcellepark uden nogen form for statsstøtte ved Høvsøre nord for Nissum Fjord.

Jysk Energi bygger solcelleparker

Og det giver os en unik mulighed for at tilbyde din virksomhed en elaftale, som gør dit elforbrug bæredygtigt og grønt langt ud i fremtiden. Samtidig er du aktivt med til at understøtte bygningen af nye solcelleparker. Derved får din virksomhed et solidt ståsted i Danmarks grønne omstilling.

Hvis din virksomhed har et årligt elforbrug over 1 mio. kWh,, kan den blive en del af vores Flex PPA-løsning, som giver adgang til en meget attraktiv spotpris og mulighed for reduceret certifikatpris.

Vi tilbyder en unik aftale, hvor fleksibiliteten sikrer, at det grønne tillæg bliver mindre, hvis elprisen stiger.

På den måde får du og din virksomhed en attraktiv elaftale og en grøn samvittighed.

7

Lad os kontakte dig

 

Vores team af dygtige medarbejdere kan guide dig igennem, hvad der er den rigtige løsning for netop din virksomhed. Hvordan du finder vej gennem certifikatjunglen og sikrer dig at jeres energi er grøn, dansk og bæredygtig.

 

Udfyld formularen øverst, og vi kontakter dig hurtigst muligt.