Jysk Energi / Flex PPA

Grønt og bæredygtigt elforbrug

Skal din virksomhed have et solidt ståsted i den grønne omstilling?

Har du spørgsmål til Flex PPA?

Peter Schleicher

Kontakt
Peter Schleicher

Salgschef – Erhverv

+45 60 52 15 63
psc@jyskenergi.dk

Giver det (grøn) værdi for jer?

Du og din virksomhed kan blive en del af Jysk Energis fordelagtige Flex PPA-løsning, hvis virksomheden har et årligt elforbrug på over en halv million kWh.

Aftalen giver din virksomhed en grøn samvittighed, mens I er med til aktivt at understøtte etableringen af nye solcelleparker.

Fordele ved FlexPPA
Sammen om en grønnere fremtid

Lige nu søger Jysk Energi virksomheder, der vil med på den grønne bølge og være med til opførslen af ny, grøn energi i form af solcelleparker. Det er et samarbejde, hvor vi i fællesskab udvikler den grønne energi, og hvor der bliver kort mellem energiproduktion fra solcellerne og jeres virksomhed.

Det er en transparent aftale, der både skaber gennemsigtighed og gennemskuelighed om, hvad det koster at deltage i den grønne omstilling.

Vi ønsker at fremtidssikre jeres virksomheds CO2-neutrale, grønne energiforbrug, og vi kræver bestemt ikke, at I aftager produktionen fra hele solcelleparken. Faktisk kan jeres virksomhed deltage i projektet med et årligt energiforbrug ned til en halv million kWh.

Start jeres grønne omstilling. Nu.

Udfyld her, så kontakter vi jer og fortæller kort om jeres mulighed for at komme ind i den grønne dagsorden. Nu og i fremtiden.

Vi glæder os til at høre fra jer – sammen om en grønnere fremtid!

  •  

Vi er allerede i gang med solcelleparkerne

Solcellepark Høvsøre
Jysk Energi arbejder for og investerer i den grønne omstilling. Lige nu etablerer vi bl.a. en 70 hektar stor solcellepark uden nogen form for statsstøtte ved Høvsøre nord for Nissum Fjord.

Areal: 71 hektar
Parkstørrelse: 40 MWp
Forventet årlig produktion: 50 GWh
Budget: 200 mio. kr.
Idriftsættelse: Q4 2022

Og det er kun begyndelsen…