Med ikke-invasive sensorer monteret direkte på ledninger, tilbyder Jysk Energi overvågning, besparelser og optimering af din produktion
Opdater og optimer - uden det koster ekstra!

Vi hører ofte fra kunder at de føler de bruger mere strøm end deres maskiner burde bruge. Vi hører også fra mange, at den grønne omstilling er blevet en del af virksomhedsprofilen, og at de gerne vil være med til at reducere CO2 aftrykket.

Derfor arbejder Jysk Energi altid på at forlænge hver enkelt kilowatt-time og reducere omkostningerne for din virksomhed, så du får mest muligt ud af dit strømforbrug. Nu har vi indgået et partnerskab med ReMoni, som leverer helt unikke ikke-invasive sensorer, der konstant overvåger din produktion. Via intensiv opsamling af data og hjælp fra dygtige dataanalytikere får I et helt tydeligt billede af, hvordan jeres maskiner kører. Det giver jer mulighed for at optimere produktionen med udgangspunkt i fakta fremfor antagelser.

Ved hjælp af en stor mængde data fra de små målepunkter, kan vi kan forlænge maskinernes levetid, undgå nedbrud og samtidig kan din virksomhed forlænge serviceintervaller fordi I nu har adgang til præcis måling af hvornår der er behov for service.

Du får 5 attraktive fordele
Individuel rådgivning

Har du lyst til at få individuel rådgivning om dine muligheder med Jysk Energi og ReMoni?
Så lad en af vores dygtige konsulenter kontakte dig!  


Med Jysk Energis nye tilbud har det aldrig været nemmere at overvåge produktionen, forlænge hver eneste kilowatt-time til det yderste samt presse udgifterne helt i bund.

Hvis du stadig er i tvivl om ReMoni Løsningen fra Jysk Energi er noget for dig, kan du ringe på: 96 10 66 77, så sørger vi for at du får alle de informationer du har brug for.