Produkt

Det Enkle Liv

For dig, der ønsker en fast pris fra kvartal til kvartal.

Produktet udgår
Hvad er forskellen på og ?
Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.
Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. Læs mere her.

Den 01/02 2022 skifter Det Enkle Liv til Det Enkle Liv +, som er et mere tidssvarende produkt. Tilmelder du dig her, overgår du automatisk til Det Enkle Liv + d. 01/02 2022.

Ny kunde

Når du tilmelder dig, så sørger vi for at skifte dit kundeforhold til Jysk Energi. Du skal ikke tænke på at kontakte din eksisterende el-leverandør, men du vil modtage en slutopgørelse fra dem, i forbindelse med skiftet til Jysk Energi. Det tager normalvis 14 dage at skifte el-leverandør, og der er ingen risiko for, at stå uden el i hjemmet under skiftet.

Seneste priser

* Hertil kommer netydelser, skatter og afgifter.

3 hurtige
Bestil dit produkt