Produkt

Det Enkle Liv

Til dig der ønsker en stabil elpris

Mere enkelt bliver det ikke

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Det enkle liv er et el-abonnement, som kombinerer det enkle med det nemme. Abonnementet er til dig som ønsker en fastpris. Prisen er den samme hele døgnet, derfor skal du hverken bekymre dig om, hvornår du tænder vaskemaskinen eller lader el-bilen op. Prisen fastsættes et kvartal ad gangen. 

Fordele ved Det Enkle Liv
Priser for 3. kvartal 2023.
  • Vest for Storebælt 116,88 øre/kWh*
  • Øst for Storebælt 115,50 øre/kWh*

* Hertil kommer netydelser, skatter og afgifter.

Priser for 4. kvartal 2023.
  • Vest for Storebælt 116,38 øre/kWh*
  • Øst for Storebælt 112 øre/kWh*

* Hertil kommer netydelser, skatter og afgifter.

Ny kunde

Når du tilmelder dig, så sørger vi for at skifte dit kundeforhold til Jysk Energi. Du skal normalt ikke tænke på at kontakte din eksisterende el-leverandør, men du vil modtage en slutopgørelse fra dem, i forbindelse med skiftet til Jysk Energi. Det tager normalvis 30 dage at skifte elleverandør, og der er ingen risiko for, at stå uden el i hjemmet under skiftet. 

Har du en fastprisaftale, bindingsperiode eller opsigelsesvarsel, kan et skifte før udløb af dette resultere i et gebyr fra din eksisterende elleverandør.

Bemærk: Vi har ingen binding, så man kan skifte leverandør når man vil. Ønsker du at skifte produkt, kan vi gøre det til den 1. i næste måned.

Fakturering

Ved Jysk Energi bliver alle kunder oprettet med kvartals aconto. Bliver man oprettet inde i et kvartal kan første faktura være på mere eller mindre end 3 måneder.

PRODUKTET ER UDGÅET