Produkt

Information om Min Strøm

Til solcelleejere og andre egenproducenter

Til private med solceller eller anden egenproduktion*

Til dig, der gerne vil tjene på den strøm du ikke selv får brugt.

Min Strøm fra Jysk Energi er et særligt produkt udviklet til husstande med egenproduktion af strøm, som fra solceller og husstandsvindmøller. Tilmeld dig på formularen her på siden, så du får penge for den strøm, du ikke selv bruger.

Kan jeg få Min Strøm?

Produktet tilbydes til alle private egenproducenter.

Maks forbrug: 30.000 kWh
Maks størrelse anlæg: 25 kW

Vi kan oprette en elaftale til dig med et allerede registreret anlæg, og vi kan oprette en elaftale til dig med et nyt anlæg, når du modtager et GSRN nummer fra dit netselskab. Du skal kontakte os, når du modtager anlæggets GSRN-nummer fra dit netselskab. Jysk Energi får ikke automatisk besked, når anlægget er registreret af netselskabet.

Brug formularen på jyskenergi.dk, så vi får dig oprettet korrekt.

Bemærk: Jysk Energi modtager først måledata, når netselskabet har færdigbehandlet vores tilmelding af dit GSRN nummer.

Fordele ved at samle både produktion og forbrug på Min Strøm:

Alle priser er inkl. moms

Ønsker du kun produktionsafregning?

Hvis du kun ønsker at sælge din strømproduktion til Jysk Energi, så tilbyder vi timeafregning. 

Alle priser er inklusive moms

*Pr. 01/01 2023 er der lavet nye regler for producentbetaling. Du kan læse mere på Energinets hjemmeside under produktion. Klik her

Er du kun interesseret i at tilmelde din overskudsproduktion? Så vælg Min Strøm Produktion i drop down menuen i formularen.

Bemærk: Vi har ingen binding, så man kan skifte leverandør når man vil. Ønsker du at skifte produkt, kan vi gøre det til den 1. i næste måned.

Fakturering

Ved Jysk Energi bliver alle kunder oprettet med kvartals aconto. Bliver man oprettet inde i et kvartal kan første faktura være på mere eller mindre end 3 måneder.

Pr. 01/01 2023 er lavet nye regler for producentbetaling. Du kan læse mere på Energinets hjemmeside under produktion. Klik her

Er du erhvervskunde brug erhvervsaftalen længere nede på siden. Har du et forbrug på mere end 30.000 kWh om året eller har en anlæg der er større end 25 kW kontakt kundeservice.

OBS!
Har du nettoafregningsgruppe 6, og ønsker at tilmelde din produktion, skal du ind på borger.dk og fravælge dit pristillæg Klik Her.

Når du har modtaget bekræftelse fra Energistyrelsen,  kan du bruge formularen her for at tilmelde din produktion.