Har du spørgsmål om elvarme?

Baggrund for den reducerede elafgift

I takt med, at danskerne tænker i flere grønnere løsninger, har dette medført en stor stigning i befolkningen, som vælger at installere elvarme i deres ejendomme.

Dette betyder, at man som forbruger i Danmark, som udgangspunkt har mulighed for at få en del af sit elforbrug til en reduceret elafgiftssats, på baggrund af en politisk aftale vedrørende elvarme, hvor hensigten var at skubbe overgangen til elvarme igang.

I praksis betyder det, at alt det forbrug man har over 4000 kWh/året, vil man få til reduceret elafgiftssats, som ligger på 0,8 øre/kWh, i stedet for den fulde elafgiftssat som ligger på 87 øre/kWh.

Denne ordning er kun gyldig for privatpersoner med helårsboliger, samt sommerhuse og ferielejligheder.

Man har derfor muligheden, for potentielt at spare flere tusinde kroner på sin elregning, hvis man vil benytte denne ordning.

Man skal dog som forbruger selv reagere på, at man gerne vil med på denne ordning, da vi som el-leverandør ikke ved, om man har installeret elvarme på sin ejendom.

 

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv