Erhvervsaftale

Spot

Til dig, der:

Hos Jysk Energi tilbyder vi vores erhvervskunder en attraktiv spot aftale, da vi mener det er den bedste aftale til din virksomhed. Du bliver kort og godt afregnet til den spotpris, der er gældende time for time 24/7/365. Historisk har den løsning nemlig vist sig at være den billigste. Samtidig får du en gennemsigtig aftale, hvor prisen løbende offentliggøres på Nordpools timeprisliste.

Klima El

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Til dig, der:

Klima El: Jysk Energi indkøber certifikater fra grøn dansk energiproduktion, såsom vind, sol og biogas, til virksomhedens faktiske forbrug hvert år.

Personlig rådgivning

Til erhvervskunder med et årsforbrug over 30.000 kWh tilbyder vi personlig rådgivning. Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig inden for 3 hverdage