Erhvervsaftale

Spot

Til dig, der:

Hos Jysk Energi tilbyder vi vores erhvervskunder en attraktiv spot aftale, da vi mener det er den bedste aftale til din virksomhed. Du bliver kort og godt afregnet til den spotpris, der er gældende time for time 24/7/365. Historisk har den løsning nemlig vist sig at være den billigste. Samtidig får du en gennemsigtig aftale, hvor prisen løbende offentliggøres på Nordpools timeprisliste.

Klima El

Hvad er forskellen på og ?
Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.
Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. Læs mere her.

Til dig, der:

Du skal blot klikke “Jeg ønsker Klima El” af i bestillingsformularen. Hos Jysk Energi får du Klima El for kun 0,03 kr./kWh* eks. moms i tillæg til din spot pris. Vælger du Klima El, vil du inden for en uge modtage dit Klimacertifikat i en mail, sammen med vores Klima Stempel, som du kan f.eks. kan bruge på din hjemmeside. Klima El: Jysk Energi indkøber certifikater fra grøn dansk energiproduktion, såsom vind, sol og biogas, til virksomhedens faktiske forbrug hvert år.

*Med forbehold for ændringer i de aktuelle certifikatpriser.

Spot

  1. Din elpris følger markedet.
  2. Brug strøm når den er billigst.
  3. Fleksibel og gennemsigtig elaftale.
  4. Mulighed for tilkøb af Klima El

*Har du et årsforbrug på over 30.000 kWh tilbyder vi personlig rådgivning. Se nederst på denne side.

Klima El

Med et enkelt og billigt tillæg på 0,03 kr./kWh kan du sørge for at din virksomhed kører på 100% grøn strøm. Vi indkøber certifikater til dit forbrug og udsteder et Klimacertifikat samt et Klimastempel, som du kan bruge i markedsføring eller til mail signatur.

Personlig rådgivning

Til erhvervskunder med et årsforbrug over 30.000 kWh tilbyder vi personlig rådgivning. Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig inden for 3 hverdage