FDM Strøm

Til dig, der har et FDM medlemsskab

100% grøn strømproduktion eller betal den reelle timepris fra Nordpool

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Når du køber FDM Strøm med Klima tilvalg , er du med til at støtte den grønne omstilling, da strømaftalen baserer sig på 100% dansk strømproduktion fra vindmøller. På den måde støtter du den grønne omstilling og bidrager til Danmarks mål om at reducere C02-udledningen med 70%. 

Jysk Energi må bruge ét grønt klima-blad til FDM Strøm, fordi de kan dokumentere at al strømmen kommer fra vedvarende energi. Hvis FDM Strøm skulle kategoriseres med to grønne blade, skulle Jysk Energi som elselskab derudover lave klimatiltag, som skulle reducere f.eks. CO2, svarende til den energi, du forbruger.

Du kan også blot vælge at betale den reelle timepris fra Nordpool. Så vælger du blot FDM Strøm

Elaftale med timepris

Med FDM Strøm får du en timepris, der følger markedsprisens udvikling time for time.
Med FDM Strøm med Klima tillæg, får du en timepris, der følger markedsprisens udvikling time for time + klimatillæg på 7,5 øre/kWh

På den måde kan du med FDM Strøm med eller uden Klima tillæg udnytte timerne, hvor strømmen er billigst.

Elaftalen er skræddersyet til husstande med elbil og plugin-hybrid, så du kan både udnytte de billige timer til f.eks. at oplade din elbil eller starte opvaskemaskinen.

Fordele ved FDM Strøm
Priser: FDM Strøm med Klima tillæg

* Hertil kommer netydelser, skatter og afgifter.

Priser: FDM Strøm

* Hertil kommer netydelser, skatter og afgifter.

Bestil FDM Strøm her

Du bliver viderestillet til FDM's bestillingsside.
Ny kunde?

Når du tilmelder dig, så sørger vi for at skifte dit kundeforhold til Jysk Energi. Du skal ikke tænke på at kontakte din eksisterende el-leverandør*, men du vil modtage en slutopgørelse fra dem, i forbindelse med skiftet til Jysk Energi. Det tager normalvis 14 dage at skifte el-leverandør, og der er ingen risiko for, at stå uden el i hjemmet under skiftet. 

*Dog undtaget hvis der er binding på målepunktet. Så er du selvansvarlig for at opsige din aftale.

Det er nemt og gratis at skifte til Jysk Energi – Vi gør det hele for dig