Vind et års streaming ved at bestille GRATIS fiber

Jysk Energi er lige nu ved at grave fiber i Holstebro, Struer og Lemvig kommune. Hvis du gerne vil have en GRATIS fibertilslutning og du tilmelder dig inden d. 26. december 2023, kan du deltage i lodtrækningen om 10 x 1 års abonnement til Disney+ eller Netflix eller et gavekort på 500 kr. til Steam. Vi trækker vinderne d. 3. januar 2024, og vinderne får direkte besked.

For at kunne få gratis fiber, skal du bo i én af disse byer:

Holstebro by
Lemvig by
Struer by
Asp
Linde

Der er ikke krav om at man skal have valgt sig en internetudbyder. Lodtrækningen sker blandt dem, som har skrevet sig op til en forbindelse og meldt sig til lodtrækningen, uanset om der er valgt en udbyder eller ej.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig og fortæller hvornår du kan få en GRATIS fibertilslutning til din bolig.

Gratis tilslutning til lokalt Fibernet

Jysk Energi Fibernet tilbyder nu en gratis fibertilslutning, bestående af én installation i boligen, uden krav om at tegne et fiberabonnement.

I dag leverer Altibox indhold som Internet, Tv og Telefoni på Jysk Energi Fibernet. Men vi er langt henne i arbejdet om et samarbejde med OpenNet, som giver mulighed for frit at kunne vælge indholdsleverandører, hvor der er omkring 16 forskellige muligheder. 

Jysk energi Fibernet er et lokalt teleselskab har bopæl i Holstebro. Vi har en vision om at vi på sigt vil sænke prisen på fiberlejen, for at give forbrugerne et topprodukt til en fordelagtig pris.

Vi bor i Vestjylland, og vil gerne være med til at gøre Vestjylland attraktiv at bo i.

VI GØR DIN BOLIG MERE VÆRD

os Jysk Energi tilbyder vi en gratis fibertilslutning, så du kan få den hurtigst mulige internetforbindelse. Og det kan faktisk være penge værd, da det kan øge værdien af din bolig. 

Med Jysk Energi Fibernet kan du snart frit vælge din TV- og/eller internetpakke blandt en lang række udbydere. Valget er dit – fibertilslutningen er nemlig helt gratis, uanset hvem du vælger som udbyder – også selv om du ikke vælger nogen.

DER ER INGEN GRUND TIL AT LADE VÆRE

Jysk Energi tilslutter din bolig helt gratis, uanset om du bliver tilsluttet fordi:

  • Du vil have lynhurtigt internet
  • Du vil have adgang til Altibox, WAOO, YouSee eller en af de mange andre TV- og internetudbydere der bliver tilgængelige på vores netværk
  • Du vil fremtidssikre din bolig eller øge din boligs værdi
Vælg ønsket udbyder

Jysk Energi Fibernet er ved at implementere det man kalder “Open Fiber” hvilket vil sige at alle udbydere har adgang til vores platform. Vi forventer derfor at du i løbet af 2024 får mange flere potentielle udbydere at vælge imellem. Indtil da, er her vores eksisterende partner Altibox, som allerede nu leverer lynhurtigt internet, og som vi varmt kan anbefale.

logo-altibox
Privat- og mindre erhvervskunder
Altibox' produkter med tv, telefoni og lynhurtigt internet er for dig, der er privatkunde eller mindre erhvervskunde. Fordelen ved Altibox er, at du som kunde har adgang til flere og endnu bedre produkter end hos øvrige selskaber på markedet. Altibox er nemlig Skandinaviens største udbyder af produkter til fiberbredbånd og har mere end 750.000 kunder i Norden og 50.000 kunder i Danmark. Altibox er i kraftig vækst, og det betyder at Altibox kommer med velafprøvede produkter inden for eksempelvis tv, filmleje telefoni og internet.

Kan du få fibernet?

Vi har etableret fibernet i det meste af vores aktivitetsområde og udvider konstant vores dækning. Altibox er vores foretrukne indholdsleverandør, og på forsiden af altibox.dk kan du tjekke, om der allerede er fibernet på din adresse.

Viser det sig, at der ikke er fibernet på din adresse, kan du tilkendegive din interesse her. Vi kontakter dig, hvis vi leverer fibernet inden for 12 måneder.