Produkt

Min Strøm

Til solcelleejere og andre egenproducenter

Til private solcelleejere og andre egenproducenter
Hvad er forskellen på og ?
Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.
Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. Læs mere her.

Til dig, der gerne vil have nettoafregning af dine solceller. Min Strøm er et grønt produkt fra Jysk Energi, der er særligt udviklet til husstande med egenproduktion af strøm. Det gælder især for solceller og husstandsvindmøller. Det er en måde at lave en afregning af solcellernes overproduktion, så du får penge for den strøm du ikke selv bruger.

Kan jeg få Min Strøm?

Produktet tilbydes til alle egenproducenter.* Bemærk at din produktion først kan måles, når du har tilmeldt dit GSRN nummer (Som du får af dit netselskab, når de registrerer dit produktionsmålepunkt).

* For solcelleejere under nettoafregningsgruppe 6, og øvrige ordninger med pristillæg, er det IKKE muligt at flytte produktionen til Jysk Energi. Det er dog muligt at flytte elforbruget til Jysk Energi på Min Strøm vilkår.
Hvis du er i nettoafregningsgruppe 6, så vil du først blive skiftet ved næste årsopgørelse.  

Fordele ved Min Strøm:

Alle priser er inkl. moms

Vil du gerne bestille Min Strøm? Så udfyld formularen her på siden. 

Ønsker du kun produktionsafregning?

Hvis du kun ønsker at sælge din strømproduktion til Jysk Energi, så tilbyder vi spotafregning. Denne afregning tilbyder vi til egenproducenter af strøm, som ejere af solceller eller husstandsvindmøller.  

Alle priser er inklusive moms

Er du kun interesseret i produktion? Så vælg Min Strøm Produktion i drop down menuen. 

Bestil dit produkt
Jeg sparer penge med Min Strøm

Jeg har et hus med solcelleanlæg og varmepumpe. Det har været afgørende for mig at finde et energiselskab, der både kan afregne min produktion og mit forbrug.

Jysk Energi ydet mig rigtig god individuel kunderådgivning, så jeg nu får reduceret elafgift pga. min varmepumpe. 

Derved sparer jeg 6.900 kroner om året.

Med mit skifte til Jysk Energi, har jeg nu fået et produkt jeg kan regne med, og som sparer mig penge.

Søren fra Haderslev

Erhvervsaftale til dig med solceller

Leder du efter en elaftale til din virksomhed, som tager højde for egenproduktion? Det kan for eksempel være på virksomhedens solceller eller vindmøller. 

Så kontakt os på salg@jyskenergi.dk, så vender vores konsulent tilbage til dig hurtigst muligt!