Jysk Energi Fibernet Erhverv

Jysk Energi Fibernet etablerer og drifter et stort netværk i Midt- og Vestjylland. Som en del af Jysk Energi koncernen, arbejder vi konstant på at udvide fibernettet. Yderligere forsyner vi Midt- og Vestjyllands mange erhvervskunder med superhurtige internetforbindelser.

Hvad leverer Jysk Energi Fibernet?

Jysk Energi Fibernets kerneydelse er klart vores stabile og driftssikre fiberforbindelser, som kan leveres enten som sort fiber eller erhvervsfiber. Vores erhvervsfiber leverer vi i samarbejde med udvalgte indholdsleverandører, som du kan læse mere om under Global Connect, TN-Network og NetIP herunder.

Med vores store netværk følger også et NOC med overvågning og vagtbemanding. Vores vagtbemanding sørger for at overvåge vores teknikhuse (POP). Skulle der mod forventning opstå fejl eller skade på fiberen, så er vi klar til at rykke ud hele døgnet rundt – 365 dage om året.

Jysk Energi Fibernet har teknikhuse (POP) rundt om i Midt- og Vestjylland, hvor alt vores fiber terminerer. Skulle behovet være for det, kan vi tilbyde at leje en rackplads i vores teknikhuse.

Skal du være på den helt sikre side? Så kan vi, mange steder, levere en ægte redundant fiberforbindelse. Det betyder du får to fiber forbindelser, der løber fra hvert deres teknikhus (POP), ind til din virksomhed, hvor fibrene fremføres med en minimumsafstand på 6 meter fra hinanden.

Skulle det uheldige ske, at den ene fiber bliver gravet over, så kan du være helt rolig. Du kører blot videre på den anden fiber. Du arbejder trygt videre, helt uden at have bemærket et udfald på forbindelsen.

Interesseret i fiberløsninger ?

Er du interesseret i at høre om din virksomhed kan få fibernet? Eller om en af vores andre løsninger kunne være noget for dig? Så skriv til salg@fiberbb.dk hvorefter vi kontakter dig.

Global Connect

Jysk Energi Fibernet har i mange år arbejdet godt sammen med Global Connect, som er indholdsleverandør på erhvervsforbindelser. Samarbejdet startede gennem Nianet, som siden blev opkøbt af Global Connect. Jysk Energi Fibernet har ført det gode samarbejde videre, med de erfarne og dygtige medarbejder i Global Connect.

Global Connect leverer indhold til mange virksomheder. De giver jer ikke blot en god forbindelse. De kan også give jer en samlet løsning, med fokus på blandt andet IT-sikkerhed og Cloud- baserede løsninger, som er skræddersyet til netop jeres virksomhed.

TNI Network

Jysk Energi Fibernet har et tæt samarbejde med TNI-Network, som er vores lokale IT-partner med base i Skjern. TNI-Network leverer stærke løsninger til små og mellemstore virksomheder, primært i Midt- og Vestjylland.

TNI-Network leverer ydelser til virksomheder i form af tele, netværk, hosting og sikkerhed. Det hele foregår i tæt dialog med jeres virksomhed, så I får præcis den løsning, der passer til jer. 

NetIP

Jysk Energi Fibernet har samarbejdet med NetIP i en længere årrække, om de bedste IT løsninger for virksomheder i Midt- og Vestjylland.

NetIP baserer deres kernekompetencer på digital forretningsudvikling, datacentre og klientbasererede løsninger, med kunden i centrum. 

Cibicom

Cibicom ejer og driver en landsdækkende infrastruktur af sendemaster og har netop åbnet et nyt datacenter i Ballerup. De tilbyder skræddersyede løsninger til design, installation, drift og service af forretningsmæssig kommunikation. Med snart 100 år i branchen har Cibicom en unik erfaring og forståelse af det danske kommunikationsmarked.

Jysk Energi Fibernet er glade for at vi ikke bare har et af branchens bedste netværk – vores samarbejdspartnere gør, at vi også kan levere branchens bedste indhold.