Jubilæumspuljen ramte plet

Det kræver meget for en bueskytte for at komme til OL. Det kræver tusindevis af træningstimer, konstante rejser, skånselsløs dedikation og mange ofre. Men selv det er ikke nok. Det kræver også hundredetusindevis af kroner at komme med til nok konkurrencer i Fjernøsten, USA og rundt omkring i resten af verden. Ja, og så kræver det et dedikeret bagland.

Baglandet for Kirstine Danstrup Andersen har bestået dels af Bueskydning Danmark, men i meget højere grad fra forældrene Jette og Ole, der har kæmpet en utrættelig kamp for at sørge for at datteren kunne forfølge sin drøm.

Det var også Jette, der sendte en ansøgning til Jysk Energis sponsorpulje i april 2023. Desværre uddeler sponsorpuljen ikke til privatpersoner, men da den særlige jubilæumspulje åbnede i august, besluttede udvalget at gøre noget de aldrig havde gjort før. De uddelte pengene FØR puljen egentligt åbnede. Det betød nemlig at Kirstine kunne deltage i forårets mange konkurrencer.

Heldigvis er Jysk Energis jubilæumspulje ikke de eneste, der sponsorerede. Gitte Sejer Skoubo fra Holstebro Elitesport lavede simpelthen en Taskforce, der kunne sørge for at Kirstine ikke skulle leve fra måned til måned, men kunne have konstante sponsorater. Det var der bred støtte om, og viser endnu engang at i Holstebro løfter vi i flok.

I Jysk Energis sponsorudvalg forsøger vi at ramme så mange vi kan, og det går desværre ofte ud over enkeltpersonerne. Men i dette tilfælde var det klart at vi havde med en helt unik atlet, der har fået hele sin sportslige opvækst i Holstebro. Hun fejrer om noget, hvad vi kan i Nordvestjylland. At vi kan løfte i flok, at hele lokalsamfundet hjælper til. At det ikke er en hindring at komme ude vestfra, men en styrke.

Vi er derfor stolte af at være en meget lille brik i det store puslespil af personer og bagland, der nu gør at vi har en Holstebro-atlet til OL, og tilbage er der jo kun at sige: KOM SÅ DANMARK!

Jette og Ole er Kirstine Danstrup Andersens forældre. De har ofret meget for at Kirstine nu kan være klar til OL.

OL-fejring_03

Gitte Sejer Skoubo (i midten) har stået for en Taskforce der samler ind til Kirstine. Jysk Energi valgte dog at sponsorere direkte igennem Jubilæumspuljen.

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv