Virksomhed sparer kr. 40.000 i andet kvartal

Stor besparelse på tomgangsforbrug

Bygningschef ved CELF, Peer Lundquist fortæller:
Vi har benyttet os af Jysk Energis tilbud om en gennemgang af vores tomgangsforbrug. I forbindelse med corona-krisen har vi allerede været i gang med at energioptimere vores bygninger.
Det førte os blandt andet til et ventilationsanlæg, der ved en fejl kørte døgnet rundt.
Jysk Energi har beregnet at vores tomgangsforbrug er faldet 48% efter vores ændringer.
Besparelsen i kroner beløber sig til 40.000 i andet kvartal.
Det betyder rigtig meget for skoler som vores. Derfor kan vi varmt anbefale andre at få kigget energiforbruget igennem sammen med Jysk Energi.

Vi har desuden indhentet tilbud på opkobling af ventilationsanlægget til vores CTS-anlægsstyring. Dette er en løbende proces, så vores anlæg optimeres, hvor det er rentabel.

Læs mere her

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv