Produkt

Det Lokale Liv

Her kan du støtte din lokale klub eller forening

Støt din lokale klub uden det koster dig ekstra

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Det Lokale Liv er vores måde at støtte klubber og foreninger.
Jysk Energi donerer 100 kroner hvert år til den klub eller forening, som du vælger.
Du kan finde listen over vores samarbejdspartnere i tilmeldingsmodulet.
Med Det Lokale Liv støtter du både din yndlingsklub og den grønne omstilling i Danmark.  

 

D. 01/02 2022 Skiftede Det Lokale Liv sin prisudregning til en variabel timepris, i stedet for en fast kvartalspris. Derfor kan du fremadrettet udnytte de normalt billigere nattepriser, når du skal vaske eller lade bil.

Ny kunde

Når du tilmelder dig, så sørger vi for at skifte dit kundeforhold til Jysk Energi. Du skal normalt ikke tænke på at kontakte din eksisterende el-leverandør, men du vil modtage en slutopgørelse fra dem, i forbindelse med skiftet til Jysk Energi. Det tager normalvis 30 dage at skifte elleverandør, og der er ingen risiko for, at stå uden el i hjemmet under skiftet. 

Har du en fastprisaftale, bindingsperiode eller opsigelsesvarsel, kan et skifte før udløb af dette resultere i et gebyr fra din eksisterende elleverandør.

Seneste månedspris (gennemsnitspris for august 2023)

* Hertil kommer netydelser, skatter og afgifter.

3 hurtige

Bemærk: Vi har ingen binding, så man kan skifte leverandør når man vil. Ønsker du at skifte produkt, kan vi gøre det til den 1. i næste måned.

PRODUKTET ER UDGÅET