Bestil fibernet

Jysk Energi Fibernet samarbejder med Altibox og GlobalConnect. Det er altså Jysk Energi Fibernet, som etablerer det lyslederbaserede fibernet. På den infrastruktur leverer Altibox eller GlobalConnect så sine indholdstjenester til dig som kunde.
Vælg ønsket udbyder
Privat- og mindre erhvervskunder
Altibox' produkter med tv, telefoni og lynhurtigt internet er for dig, der er privatkunde eller mindre erhvervskunde. Fordelen ved Altibox er, at du som kunde har adgang til flere og endnu bedre produkter end hos øvrige selskaber på markedet. Altibox er nemlig Skandinaviens største udbyder af produkter til fiberbredbånd og har mere end 750.000 kunder i Norden og 50.000 kunder i Danmark. Altibox er i kraftig vækst, og det betyder at Altibox kommer med velafprøvede produkter inden for eksempelvis tv, filmleje telefoni og internet.
Erhvervskunder
Jysk Energi Fibernet samarbejder med GlobalConnect om levering af ydelser til erhvervskunder. Global Connect har siden 2003 fokuseret på at levere fremtidssikrede data- og telefoniløsninger for professionelle erhvervskunder og offentlige institutioner igennem deres eget landsdækkende fibernet. Global Connect har desuden vundet et statsligt udbud af internetopkoblinger, som en lang række statslige og øvrige offentlige virksomheder benytter.

Kan du få fibernet?

Vi har etableret fibernet i det meste af vores aktivitetsområde og udvider konstant vores dækning. Altibox er vores foretrukne indholdsleverandør, og på forsiden af altibox.dk kan du tjekke, om der allerede er fibernet på din adresse.

Viser det sig, at der ikke er fibernet på din adresse, kan du tilkendegive din interesse her. Vi kontakter dig, hvis vi leverer fibernet inden for 12 måneder.

Vi støtter de lokale foreninger med vores sponsorpulje
Vi gør vores bedste for at holde alle glade. Både vores kunder og naturen
Vi leverer grøn strøm til over 28.000 hustande i vestjylland