Jysk Energi har ansøgt Lemvig kommune om etablering af et solcelleanlæg ved Høvsøre. Projektet dækker et areal på ca. 71 ha. og forventes at få en størrelse på 39 MWp. Det vil generere en årlig produktion på 48.700.000 kWh. 

Hvis du har en elmåler i Lemvig kommune, har du en enestående mulighed for at blive medejer af solcelleparken – Det gælder altså både personer med folkeregisteradresse i Lemvig Kommune og sommerhusejere i området. Det forventede investeringsbudget for projektet og afkastet ved givne elpriser vil blive præsenteret ved det forestående borgermøde i Bøvling Forsamlingshus den 13. oktober kl. 19. Yderligere information og tilmelding til borgermødet findes her på siden. Projektet forventes at komme i drift i sidste halvår af 2022.

Mulighed for lokalt ejerskab

Nu har du mulighed for at blive medejer af Solcellepark Høvsøre.

Projektet er det første solcelleprojekt i Danmark, der følger principperne fra Køberetsordningen kendt fra vindmølleprojekter. Her får borgere i Lemvig kommune mulighed for at blive medejere. Jysk Energi sælger op til 50% af solcelleparken til andelshavere i Lemvig kommune til kostpris såfremt projektet realiseres. Hver myndig person i Lemvig Kommune har muligheden for at investere fra 4.000 kr. og op til 500.000 kr. Du har dermed mulighed for at få direkte ejerskab i Danmarks grønne omstilling. 

Det eneste du skal gøre er at erklære din interesse, og så vil du få meget mere at vide, når vi afholder vores første infomøde d. 13. oktober.

Jeg er interesseret i at høre nærmere

Jeg kunne være interesseret i at blive medejer af Solcellepark Høvsøre.

Tidsplanen

Her kan du se tidsplanen og læse hvad der kommer til at ske i Høvsøre.

Download dokumenter

Her kan du finde alle de nødvendige dokumenter om projektet. Siden bliver løbende opdateret.

 Alle tilgængelige info om Solcellepark Høvsøre er at finde her på siden. Hvis du vil vide mere kan du læse vores artikel fra juni ved at klikke her.