Solcellepark Høvsørepuljen på 1,4 mio. kr.

Puljen er åben 1. februar - 1. marts

I forbindelse med anlæggelsen af Solcellepark Høvsøre, har selskabet Solcellepark Høvsøre I/S afsat 1,4 mio. kr. til forbedre, forskønne eller forstærke området indenfor 4,5 kilometer omkring parken.

De 4,5 kilometer er en afstand vi har taget fra køberetsordningen, hvor denne afstand er defineret som “naboer”. Parken er oprettet efter køberetsordningens principper, så det falder os naturligt at benytte os af denne definition til at fastslå hvem der har fortrinsret i puljen. Vi vil gerne styrke naboskabet og lokalområdet, og vi håber at I vil benytte Jer af dette tilbud.

Derfor kan alle foreninger, klubber, personer og sågar forretninger søge om midler i puljen. Kriteriet er at det skal komme hele området til gavn, og vi vil i begyndelsen af marts udvælge de ansøgninger vi føler kommer flest til gavn og uddele pengene.

Alle ansøgere der ligger indenfor området har fortrinsret, men skulle man ligge lige i udkanten, vil vi stadig opfordre til at søge. Vi ønsker at hele området får gavn af Solcellepark Høvsøre.

Pengene uddeles af Solcellepark Høvsøres bestyrelse efter følgende principper:

  1. Hvor mange af områdets borgere får glæde af tiltaget?
  2. Vil det forskønne/forbedre/forstærke området for potentielle tilflyttere?
  3. Er det til skade for dyr eller mennesker?
  4. Er det politisk betonet?
4,5 km inkl. cirkel og navne

  • Slip fil her eller
    Maks. filstørrelse: 200 MB.

Tilbage til hovedsiden