25 mio. kroner i rabat til forbrugerne

Jysk Energi a.m.b.a’s bestyrelse og repræsentantskab har besluttet at give en tarifnedsættelse, der gør strømmen billigere for både virksomheder og private i NOE Nets forsyningsområde. Tarifferne bliver blandt de allerbilligste i landet.

“På trods af forventningen om en lavere overskudgrad i 2020 i forhold til rekordåret 2019, ønsker vi stadig at sikre billig strøm til Holstebro-Struer-Lemvig området”, fortæller bestyrelsesformand Anton Bro.

Pengene kommer fra kommercielle aktiviteter, for eksempel salg af vindmøllestrøm fra Nissum Bredning og salg af energi til en fjerdedel af Danmarks kommuner. En del af overskuddet kanaliseres dermed videre til koncernens netselskab, til gavn for koncernens andelshavere.

“Grundtanken er at overskuddet skal komme forbrugerne til gode” fastslog Anton Bro på repræsentantskabsmødet, der på grund af corona blev afholdt online.
Den udmelding kommer altså lokalsamfundet til gode, i form af billigere strøm.

Derudover blev det også besluttet på mødet at fortsætte den årlige donation på 1.2 mio. kroner til sponsorpuljen, samt fortsat at investere lokalt i fibernet.

Læs mere om repræsentantskabet 

Læs mere om sponsorpuljen 

(På billedet er det fra venstre mod højre: Formand Anton Bro, næstformand Peter Schjøtz, direktør, Lars Naur)

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv