99 donationer til kultur- og foreningslivet

Specialpuljen.

Under coronakrisen stod det hurtigt klart at kultur- og foreningslivet ville tabe penge. Dels fordi deres indtægtsgivende arrangementer blev aflyst med kort varsel og medførte tab. Og dels fordi især foreningslivet mistede muligheden for indtjening, i form af hjælpeopgaver i forbindelse med områdets koncerter, stævner og festivaler.

Jysk Energis bestyrelse besluttede hurtigt under nedlukningen af Danmark, at der skulle sendes en økonomisk håndsrækning på 3 millioner kroner til klubber og foreninger i Holstebro, Struer og Lemvig kommune.

LINK: Se oversigten med alle beløbsmodtagere i Specialpuljen her

“Vi vil gerne bidrage til at områdets store foreningsliv kan opretholde deres aktiviteter, på trods af coronakrisen” fortæller næstformand i Jysk Energi Peter Schjøtz, der sidder med i puljeudvalget.

Fordelingen af midlerne er bred, i den forstand at langt hovedparten af ansøgerne er blevet tilgodeset.
En del af ansøgerne er desuden blevet tildelt penge fra DGI og DIF’s pulje, der blev offentliggjort i ugerne efter Specialpuljen.
Det betød desværre en forsinkelse i sagsbehandlingen, for at undgå dobbelt-donationer for den samme aktivitet.

Jysk Energi er stolte af at understøtte de mange sociale aktiviteter, der skaber værdi i vores nærområde og gør det til et godt sted at leve.

Ud over Specialpuljen på de 3 millioner kroner, kører Sponsorpuljen som den plejer med 1.2 millioner i 2020.
Næste ansøgningsvindue i Sponsorpuljen åbner 1. oktober 2020.

LINK. Se et indslag i TV Midtvest med reaktioner på Specialpuljen

 

 

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv