Solcellepark Høvsøre info

Der var stor efterspørgsel på andele fra Solcellepark Høvsøre, og parken blev overtegnet, så der måtte trækkes lod blandt de borgere i Lemvig Kommune, der havde tegnet sig for flest andele. Heldigvis kunne langt de fleste få de andele, de havde skrevet sig op til, og der er sendt en mail ud til alle de nye ejere af Solcellepark Høvsøre.

Arbejdet på solcelleparken fortsætter og det forventes stadig at den vil producere sin første kWh inden udgangen af i år.

Det hører dog med til historien, at den email-adresse vi har på flere af andelshaverne ikke har virket, og det har derfor ikke været muligt at kontakte dem.

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv