Bredbåndspuljen er åben

Er dit internet godt nok?
 
Bredbåndspuljen er netop åbnet igen! Denne gang med 80 mio. kr. afsat til at sørge for at Danmark har et godt og stabilt internet 
 
Hvis der ikke er fibernet i dit område, kan du derfor søge tilskud til at sørge for, at alle i husstanden kan være på internettet på samme tid uden problemer – uanset om du surfer, streamer, gamer eller arbejder.
 
Du kan læse meget mere om, hvordan du søger, og hvor meget tilskud du kan få ved at gå ind på SDFI (Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur).
 
Det kan du gøre ved at følge dette link: https://sdfi.dk/digital…/bredbaand/bredbaandspuljen
Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv