Cibicom er på fibernettet

Jysk Energi og Fiber Backbone byder Cibicom velkommen på fibernettet

Jysk Energi og Fiber Backbone forsøger altid at skabe værdi for vores erhvervskunder, og nu kan vi byde endnu en fremragende indholdsleverandør velkommen på vores netværk.

I et område, der er meget langt fremme med lynhurtigt bredbånd, og hvor 96% af områdets industri allerede har adgang til fibernet, har Jysk Energi og Fiber Backbone et enestående udgangspunkt for at få de stærkeste spillere på markedet til at levere indhold til hele regionens erhvervsliv – Det har vi altid gjort og det vil vi altid gøre, og derfor er vi både glade for og stolte over at kunne sige:

Velkommen Cibicom!

Cibicom ejer og driver en landsdækkende infrastruktur af sendemaster og har netop åbnet et nyt datacenter i Ballerup. De tilbyder skræddersyede løsninger til design, installation, drift og service af forretningsmæssig kommunikation. Med snart 100 år i branchen har Cibicom en unik erfaring og forståelse af det danske kommunikationsmarked, og er derfor en oplagt og vigtig samarbejdspartner at få på Jysk Energis netværk.

Jysk Energi Fibernet tilbyder oprettelse på 0 kr. til så godt som alle erhvervskunder og med skræddersyede løsninger fra Cibicom, har det aldrig været nemmere at få det maksimale ud af virksomhedens dataløsning. Jysk Energi og Fiber Backbone er glade for at vi ikke bare har et af branchens bedste netværk – vores samarbejdspartnere gør, at vi også kan levere branchens bedste indhold.

Endnu engang velkommen til Cibicom på Jysk Energi og Fiber Backbones netværk. Vi glæder os til at levere forretningsmæssig kommunikation fra øverste hylde på et af Danmarks bedste erhvervsnet.

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv