Danmarks Vestligste DC Lader

Solen skinnede i Thyborøn, da Danmarks vestligste DC ladestander blev sat op, og det havde den god grund til. I et rigtig godt samarbejde mellem Lemvig Kommune, Cepelo EVGO, Autel og naturligvis Jysk Energi, er det blevet en realitet at Lemvig og Thyborø tilsammen har fået sig 18(!!) nye ladepunkter til elbil.

Ladestanderne fordeler sig således:

Lemvig (ved museet)
2 DC ladepunkter
6 AC ladepunkter

Thyborøn (overfor Mallemukken på Kystcentervej)
2 DC ladepunkter
8 AC ladepunkter

Ladestanderen blev præsenteret (Du kan finde præsentationen i videoen herunder) og der blev skålet. Nu kan både turister og lokale lade deres elbil lynhurtigt og til en ordentlig pris.

Du kan betale med App (Følg QR koden på standeren) Med kort eller med RFID kort, hvis du er tilknyttet standeren. Snart kan du også betale med mobile pay.

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv