Danske Fragtmænd kører på Jysk Energi

Danske Fragtmænd har besluttet sig for at gå forrest i den grønne omstilling, og hvad kunne være mere naturligt end at købe sin grønne energi af Jysk Energi? Det har Danske fragtmænd gjort, og på billedet herover kan du se indkøbschef Gitte Kalmar sammen med vores egen Jesper Boye.

3.200 tons CO2 – så meget sparer danske fragtmænd naturen for ved at omstille sit strømforbrug til grøn energi. De er naturligvis ikke helt i mål endnu, for fragt er en af de helt store CO2 syndere, men det er vidunderligt at netop Danske Fragtmænd selv har taget beslutningen om at ville være grønne. Og at købe grøn strøm er et godt skridt på vejen..

Vi tror meget på, at man skal passe på med at lade sig begrænse af, at man ikke kan ændre verden på én dag. At man må kigge på sin forretning og tage de små skridt, som ligger lige til højrebenet, først. De små skridt har også en betydning.

– Henriette Kjærholm Aagaard, kommunkationschef hos Danske Fragtmænd

Vi er meget stolte af at være med på Danske Fragtmænds grønne rejse, og vi investerer selv stort og tungt i vedvarende energi. Vi er medejere af Nissum-Bredning Vindmøllelaug, Thyborøn Sydhavnsmøllen og er ved at bygge et storstilet solcelleanlæg ved Høvsøre – og der kommer meget mere på den front de kommende år. Vi håber og tror på at vi kan bidrage til at Danmark kan stå som et lysende eksempel i den grønne omstilling.

Del denne artikel

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv