Den Vestjyske Model

Hvilken betydning har det at de lokale er medejere? Det har nogle elever på Danmarks medie- og journalisthøjskole spurgt sig selv om, og det er der blevet en fremragende artikel ud af. Vil du lære lidt om den vestjyske model, kan du finde artiklen her.

Artiklen fra Dmjx

Artiklen er skrevet af Anders Bagge, Emma Astrup og Louise Østerlund

Lige præcis modellen, hvor lokale får medejerskab, er noget Jysk Energi har brugt i mange år, og vil bruge i mange år fremover. Vi er jo netop et a.m.b.a. og er dermed funderet på lokalt ejerskab. 

Den selvsamme model bliver brugt i forbindelse med Solcellepark Høvsøre og er den model vi også forventer at bruge i vores fremtidige projekter. Så tag et kig på fremtiden for grøn energi i artiklen herover.

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv