En festival med god energi

den 18. juni 2022 blev en helt fantastisk dag for elbils interesserede i Holstebro og omegn.

Holstebro Musikteater lagde fantastiske rammer til festivalen og 11 forhandlere og 22 elbiler stod for indholdet. Der var åbning fra viceborgmester Torben Gudiksen og FDM svarede på spørgsmål fra publikum i deres Talk Electric, som samlede mange foran scenen.

Nikolaj Sonne, kendt fra So Ein Ding, var vært og fortalte om sine egne erfaringer som mangeårig elbils ejer.

Der var ikke mange, der var i tvivl om at Nikolaj Sonne i den grad ved hvad han taler om, og hvis de var i tvivl før, så var de det ikke efter han gik på scenen.

Cykel Mads havde doneret en elcykel med hjelm til en stor konkurrence for alle besøgende og Jysk Energi og Cepelo udlovede en ladestander til en lokal virksomhed og begge konkurrencer er nu overstået. Mogens fra Lemvig vinder en ny E-Fly Nova IV N7 og Ninna fra Husum vinder en ladestander fra Cepelo. Tak fordi i deltog, og stort tillykke til vinderne (Som har fået direkte besked).

For Jysk Energi giver det virkeligt god mening at afholde sådan en begivenhed. Vi vil gerne være aktive i den grønne omstilling, og vi vil gerne hjælpe vores andelshavere med at træffe grønne valg, der giver mening for dem, så hvad kunne være mere naturligt end at samle alle elbilerne i byen under et tag og lade vores kunder sammenligne og prøve, så de bedre kan træffe det helt rigtige valg for dem. Alt i alt var det virkelig dejlig dag og vejrguderne var med os og bød på høj sol og ingen vind. Der blev solgt pølser og sodavand i stor stil, og vær ikke overrasket, hvis du ser mange flere elbiler på vejene i Holstebro og omegn den kommende tid.

https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/18-06-2022/1930/1930-18-jun-2022?clip=631fd78d-636e-46de-9d36-a00f87e1611a

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv