En nytårskur med Jysk Energi

Mandag d. 29. januar afholdt Erhvervsforum Holstebro nytårskur. En af talerne var direktør for Jysk Energi, Lars Naur, der var inviteret til at fortælle lidt om Jysk Energi som virksomhed og vores syn på 2024.

2024 byder, ligesom sin forgænger, på et volatilt marked for elhandel og -produktion. Forsyningsbesvær, boycut af Rusland og ikke mindst et vejr, der slog mange rekorder og var yderst ustabilt, gjorde at det var umuligt at spå om fremtiden, og at Jysk Energi konstant måtte tilpasse sig nye situationer. Heldigvis er Jysk Energi lykkedes med at vækste til trods for krige, kriser og usikkerheder og især vores investeringer i grøn energi bærer frugt frugt.

Det giver Jysk Energi A.m.b.a. muligheden for at byde på de klart laveste nettariffer i området og giver repræsentantskabet muligheden for at uddele 3 mio. kr. i en andelspulje til efteråret. Lars kunne også fortælle at de inviterede selv kan få indflydelse på Jysk Energi og den grønne omstilling ved at stille op til repræsentantskabsvalget i kreds 1 og 3 (Holstebro og Lemvig omegn) – naturligvis forudsat de bor i NOE’s område og allerede får gavn af områdets billige nettariffer.

Lars Naur kunne også fortælle at netop vores mange investeringer har hjulpet os i en turbulent tid i Verden. Ved hele tiden at forny virksomheden og udvikle nye tiltag, har vi senest kunne annoncere den nye virksomhed Ænergy, der kommer til at bygge vedvarende energiparker både i Danmark og udlandet.

Erhvervsforum Holstebro afholdt et fremragende arrangement, og Jysk Energi er glade for at sende direktøren ud for at fortælle hvordan vi bidrager til området, til den grønne omstilling og sørger for altid at levere god Jysk Energi.

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv