Forbrugerne skal mærke at de ejer Jysk Energi

Holger Lundgaard Madsen fra Vandborg ser elselskabet som en stor gevinst for hele Vestjylland

 

Det er ikke fordi, han sådan går og keder sig, at Holger Lundgaard Madsen fra Vandborg sidste år stillede op til repræsentantskabet for JYSK ENERGI.
Han har sådan set nok at rive i, da han driver et landbrug med 800 søer, 800 hektar jord og omkring 8-9 medarbejdere.
Holger Lundgaard Madsen er også aktiv i flere andre repræsentantskaber og bestyrelser.
Når han alligevel stillede op til valget til repræsentantskabet for JYSK ENERGI – og endda er glad for, at han blev valgt – så skyldes det lysten til at gøre en forskel for hele Nordvestjylland.

– Jeg synes, at der er en helt fantastisk ånd i JYSK ENERGI. Det er en meget veldrevet virksomhed, der bygger på en god blanding af vestjysk snusfornuft og lysten til at gøre en forskel lokalt, siger Holger Lundgaard Madsen.

Det er repræsentantskabet, der er øverste myndighed for JYSK ENERGI a.m.b.a., og repræsentantskabet vælger en bestyrelse til at udføre arbejdet mellem sine møder. I foråret i år blev Holger Lundgaard Madsen også valgt til bestyrelsen.

– Jeg kan godt lide tanken om at bidrage med noget i bestyrelsesarbejdet, for det giver altid noget igen at arbejde med områder, som ligger ved siden af det, man ellers beskæftiger sig med, siger han.

For Holger Lundgaard Madsen er det vigtigt, at selskabet tjener penge, og at pengene derefter kommer lokalområdet til gode.

– Elselskaber råder over store formuer, og vi kan se, at nogle selskaber begiver sig ud i meget kulørte investeringer. Det, synes jeg, er helt forkert. I JYSK ENERGI forvalter vi pengene med fornuft og giver lokale ildsjæle mulighed for at søge penge til aktiviteter og tiltag, som skaber fællesskab og lokal udvikling, siger Holger Lundgaard Madsen.

Samlet set bruger landmanden fra Vandborg cirka en halv dag om ugen på arbejdet i de forskellige bestyrelser, han er medlem af.

Del denne artikel

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv