Informationsmøde om bredbåndspuljen

Med lempelsen af forsamlingsforbuddet som følge af COVID-19 har Energistyrelsen igen mulighed for at holde informationsmøder om bredbåndspuljen.

Der kan søges om tilskud til lokale bredbåndsprojekter i områder, hvor bredbåndsdækningen er meget dårlig. For at være tilskudsberettiget, må en adresse højst have mulighed for at få bredbånd med en hastighed på 10 Mbit/s download og/eller 2 Mbit/s upload. Der må ikke være udsigt til, at der vil komme bedre bredbånd på kommercielle vilkår inden tre år.

For de Midt- og Vestjyske ansøgere bliver der afholdt et møde i Videbæk.

Dato: Torsdag den 18. juni, kl. 16-18

Sted: Vestjyllands Kunstpavillon, Henning Larsens Vej 3, 6920 Videbæk

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 17. juni 2020

Der er et begrænset antal pladser til de enkelte møder. Derfor er det vigtigt, at man tilmelder sig. Send en mail til tele@ens.dk med oplysning om, hvem du er, og hvilket møde du gerne vil deltage i. Mødet vil blive afviklet i overensstemmelse med retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne.

Få rådgivning af Jysk Energi

Har du brug for hjælp eller sparring til bredbåndspuljen, så kan du kontakte Peter Mørkenborg hos Jysk Energi.

Mail: pmh@jyskenergi.dk

Telefon: 96 11 10 31

 

Links

https://bredbaandspulje.ens.dk/

https://presse.ens.dk/news/kom-til-informationsmoede-om-bredbaandspuljen-404339

 

 

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv