Jysk Energi søger medarbejder (besat)

Jobopslag:
Struktureret kollega til afregningsteam.

Kan du håndtere store mængder data og formidle kompleks viden?
Jysk Energi oplever vækst og travlhed. Vores passionerede afregningsteam sørger for, at alle kunder – lige fra private til erhvervsvirksomheder og kommuner – modtager korrekte og forståelige fakturaer. Samtidig hjælper vi vores kunder til at forstå og navigere i et komplekst energimarked. Kompetent rådgivning bringer kunderne i mål med fremtidssikrede grønne løsninger såsom varmepumper, solceller og ladestandere.
Hvis du er vores nye kollega, bliver du en del af et afregningsteam, hvor tæt samarbejde, fleksibilitet og højt kompetenceniveau bringer os i mål.

Se hele jobopslaget her.

Og ansøg via formularen her.

 

 

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv