Ny pulje på 3 mio. til kultur- og foreningsliv

Jysk Energi Amba har besluttet at donere yderligere 3 mio. kr. til kultur- og foreningslivet i 2021.
Med en vaccineret befolkning vil vi få vores hverdagsliv tilbage. Bestyrelse og repræsentantskab i Jysk Energi ønsker derfor at række en hjælpende hånd til alle jer ildsjæle derude, der gør en stor forskel i hverdagen.

Vores specialpulje i 2021 kan bruges til at søge midler til lige præcis det, der kan gøre det federe for jer at genåbne alle de gode foreninger og tilbud indenfor sport og kultur, som vi har i området.

Vi har gjort det let og ligetil at søge puljen. Og vi er indstillede på at arbejde hurtigt, så vi kan få pengene ud og skabe glæde og gode oplevelser så snart som muligt!

Vi har ansøgningsfrist den 7. juni 2021.

Læs mere om vores kriterier og ansøg her:

Bemærk: 
Jysk Energi lavede også en specialpulje tilbage i 2020, med fokus på at hjælpe kultur- og foreningslivet gennem coronakrisens nedlukninger.
Her kan du se en oversigt over puljemodtagere i 2020. 

 

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv