Nyt bestyrelsesmedlem i Jysk Energi

Morten Westerblaae Jacobsen er blevet valgt ind i bestyrelsen på Jysk Energis ekstraordinære generalforsamling, efter at have siddet i repræsentantskabet i to år.

Den 40-årige Mejrup-bo er uddannet cand.merc.imp fra Handelshøjskolen i København og har arbejdet for B&O, TMK Køkkener og DEIF, før han landede i sit nuværende job hos Siemens Gamesa, som Sales Project Manager.

I fritiden er Morten en aktiv windsurfer, og har desuden fungeret som formand i Windy Windsurfing i Struer i en længere periode. På frivilligbasis påtager Morten sig også bestyrelsesarbejde for grundejerforeningen Kusken.
Når der skal holdes fri med familien, så kører de alle fire ud til sommerhuset i Vrist.
Så det kan med rette siges, at Morten er aktiv i både, Lemvig, Struer og Holstebro kommuner, som indkapsler Jysk Energi koncernens hjemmebane.

I forbindelse med valget til bestyrelsen fortæller Morten W. Jacobsen:
”Jysk Energi er en spændende virksomhed i en dynamisk branche i stor udvikling, og jeg synes det er stærkt at vi formår at bidrage så meget til det lokale liv i området”.
Morten W. Jacobsen ønsker at blive en god sparringspartner til bestyrelsen og ledelsen, og har som mål at bidrage til udviklingen af en kommercielt stærk energikoncern i Vestjylland.

I bestyrelsen erstatter Morten W. Jacobsen Finn Westergaard, der takker af efter flot bestyrelsesarbejde i Jysk Energi koncernen siden 2005.

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv