Nyt bestyrelsesmedlem i Jysk Energi

Morten Westerblaae Jacobsen er blevet valgt ind i bestyrelsen på Jysk Energis ekstraordinære generalforsamling, efter at have siddet i repræsentantskabet i to år.

Den 40-årige Mejrup-bo er uddannet cand.merc.imp fra Handelshøjskolen i København og har arbejdet for B&O, TMK Køkkener og DEIF, før han landede i sit nuværende job hos Siemens Gamesa, som Sales Project Manager.

I fritiden er Morten en aktiv windsurfer, og har desuden fungeret som formand i Windy Windsurfing i Struer i en længere periode. På frivilligbasis påtager Morten sig også bestyrelsesarbejde for grundejerforeningen Kusken.
Når der skal holdes fri med familien, så kører de alle fire ud til sommerhuset i Vrist.
Så det kan med rette siges, at Morten er aktiv i både, Lemvig, Struer og Holstebro kommuner, som indkapsler Jysk Energi koncernens hjemmebane.

I forbindelse med valget til bestyrelsen fortæller Morten W. Jacobsen:
”Jysk Energi er en spændende virksomhed i en dynamisk branche i stor udvikling, og jeg synes det er stærkt at vi formår at bidrage så meget til det lokale liv i området”.
Morten W. Jacobsen ønsker at blive en god sparringspartner til bestyrelsen og ledelsen, og har som mål at bidrage til udviklingen af en kommercielt stærk energikoncern i Vestjylland.

I bestyrelsen erstatter Morten W. Jacobsen Finn Westergaard, der takker af efter flot bestyrelsesarbejde i Jysk Energi koncernen siden 2005.

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv