Nyt telefonsystem – børnesygdomme kan forekomme

Fredag d. 12. april overgår Jysk Energi til et nyt telefonsystem, som vi regner med vil forbedre kundeoplevelsen betragteligt. Men som med alt nyt, er vi opmærksomme på at der kan forekomme start-vanskeligheder, så vi håber at I vil være tålmodige i den kommende tid.

Telefon og mail

Telefonen hedder som altid 96 10 66 77 og skulle det mod forventning være svært at komme igennem, kan du altid skrive til os på kundeservice@jyskenergi.dk, og så vil en af vores dygtige kundeservicemedarbejdere svare dig hurtigst muligt.

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv