Om coronavirus

Vi viser omtanke for at beskytte hinanden og tager derfor særlige forholdsregler.

Jysk Energi følger alle retningslinjer og anbefalinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne, og har derfor midlertidigt indført en række skærpede foranstaltninger:

 

  • Medarbejdere, der står for driften af el- og fibernettet indgår i et særligt beredskab, opdelt i adskilte vagtgrupper, uden fysisk kontakt. Dette sikrer, at vi kan opretholde forsyningssikkerheden.

 

  • Vores montører færdes i mange forskellige private hjem og virksomheder, og vil i den forbindelse anvende de anbefalede værnemidler og tage forbehold for hvordan vi møder dig.

 

  • Vi udsætter teknikerbesøg i corona- og karantæneramte hjem, og du vil derfor kunne aftale nyt besøg ved at henvende dig til vores kundeservice, eller aftale det med den pågældende montør.

 

Vi vil fortsat være tilgængelige og vil betjene vores kunder efter bedste evne. Vi beder om forståelse for, at der kan opleves længere svartid som følge af reduceret bemanding.

 

Ved besøg hos Jysk Energi – vær opmærksom på særlige retningslinjer

Pr. 20/3-2020 er hovedkontoret på Skivevej 120 lukket, af hensyn til smittespredning.

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv