OpenNet på Jysk Energi

Jysk Energi har i mange år haft et rigtigt godt samarbejde med Altibox, der har leveret indhold til private på Jysk Energis fibernet.

Det skal dog heller ikke være nogen hemmelighed at mange brugere har efterspurgt et større sortiment, så nu har Jysk Energi Fibernet indgået et samarbejde med OpenNet, således at alle fibernetkunder i området inden november 2023 frit kan vælge mellem mange udbudsleverandører.

Man kan naturligvis også blive på Altibox, og medmindre man aktivt vælger en anden indholdsleverandør, fortsætter ens aftale uændret. Man er altså ikke i fare for at miste sin aftale, men får blot flere valgmuligheder, hvis man ønsker at skifte.

OpenNet var den 18. August på besøg hos Jysk Energi, hvor Fiberchef Ole B. Nielsen viste rundt blandt de dygtige medarbejdere, der sikrer fibernet og nu skal implementere OpenNet i hele regionen.

Der blev talt om processer, udrulning og sikkerhed, og Direktør Lars Naur stødte til for at høre om de fordele, OpenNet kan tilbyde, samt for at underskrive aftalen.

Nu skal vores udstyr tilpasses og med over 20.000 adresser på fibernettet, er der en del arbejde før vi kan åbne helt for de nye tilbud. Arbejdet forventes færdigt inden november 2023.

Fiberchef Ole B. Nielsen fortæller hvordan Jysk Energi Fibernet vil implementere OpenNet
Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv