PAS PÅ SVINDEL!!!

❗️❗️🤬 Advarsel! 😤❗️❗️
“Din strøm bliver lukket imorgen. Der er en ubetalt regning fra September…”
Har du modtaget denne SMS, skal du IKKE klikke på linket! Bare slet beskeden fra din telefon!
Der er mange af vores kunder, der har modtaget denne besked, og den har INTET med hverken Jysk Energi eller Andel at gøre. Det er det rene svindel og humbug. Du skal ikke svare og SLET IKKE TRYKKE PÅ LINKET- Det er såkaldt “phishing” ogde forsøger at stjæle dine data. Slet SMS’en med det samme.
 
Hvis du modtager noget, du er i tvivl om er fra os, kan du altid ringe til os på 96106677. Her kan vores dygtige kundeservicemedarbejdere hjælpe dig.
Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og ?
Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.
Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. Læs mere her.
Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv