Solceller i medierne

Et af de varmeste emner i øjeblikket er vedvarende energi. Med høje elpriser og afhængighed af udenlandsk energi, er det ikke mærkeligt at solceller er blevet omdrejningspunkt for meget af mediernes skriverier.

Derfor er det også en vigtig nyhed at Jysk Energi i øjeblikket er ved at bygge en 71 hektar stor solcellepark i Høvsøre. Men at det bliver gjort UDEN klager og med inddragelse af de lokale borgere, gør det til en STOR nyhed. Når værdien bliver på lokale hænder og borgerne ligefrem glæder sig til at få en solcellepark i området, betyder det måske at Danmark er klar til at tage del i den grønne omstilling – forudsat at det ikke kun bliver investeringsfonde, der tjener på det.

Vi har samlet nogle af historierne om Jysk Energis LIV model og Solcellepark Høvsøre her, så du også kan holde dig opdateret på, hvordan dit elselskab tager aktiv del i den grønne omstilling.

Helt grundlæggende tror Jysk Energi på at man når meget længere igennem gode partnerskaber. Hellere eje 50% af en god forretning, end 100% af en dårlig. Samtidig tror vi også på andelforeningens grundprincip: Sammen er vi stærkere end summen af vores dele. Vi tror på at dem, der bor i et område, bør have en del i det, der foregår. Det, de skal leve med, bør også forbedre deres liv. Derfor er det nemt og ligetil for os, at sælge 50% af vores solcelleparker til lokale borgere. Derfor holder vi borgermøder og lytter til bekymringer og idéer FØR vi tager det første spadestik. Derfor kan vi lave solcelleparker, der både er rentable OG velkomne i lokalmiljøet.

Vi håber også snart at kunne bygge en solcellepark i DIN kommune.

Solcelleparker i medierne

download
DR P1 Podcast "Lev Med Det"
TV2.dk
TV2.dk
TV 2 Lorry
TV 2 Lorry
TV Midt Vest
TV 2 Midt/Vest
Lemvig Folkeblad
Lemvig Folkeblad
Erhvervsmagasinet Notion
Erhvervsmagasinet Notion
Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv