Sponsorpulje efterår 2021 er klar til uddeling

Nu skal sponsorpuljen uddeles!

Jysk Energis bestyrelse og repræsentantskab har i år afsat 1.200.000 kroner til sponsorpuljen. Det betyder at der to gange årligt bliver uddelt 600.000 til gavn for lokale initiativer så som klubber, foreninger eller sågar enkeltpersoner. Dem kan du eller din klub/forening nu få del i.

Hvorvidt der er tale om en klub på 1, 10 eller 1.000 medlemmer er for så vidt ligegyldigt. Det vigtigste er at foreningen gavner lokalmiljøet og vores 30.000 andelshavere i Jysk Energi. 

I kan søge om midler til særlige arrangementer, udstyr, moderniseringer eller noget helt andet – de eneste begrænsninger er at vi IKKE støtter:

 

 

Men ud over det, modtager vi med glæde ansøgninger om hvad som helst. og vi glæder os især til at lære om alle de fantastiske foreninger vi ikke anede eksisterede. Dem kan både vi og alle andre lære om, naturligvis igennem sponsorpuljen, men også igennem alle de forbedringer i laver med pengene.

Der er åben for ansøgninger mellem d. 1. oktober og d. 31. oktober 2021

Du kan læse mere om sponsorpuljen samt finde ansøgningsskemaet ved at følge dette link.
Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv