Støtte til julehandel i Struer

Butikkerne i Struer og Thyholm har for alvor skruet op for charmeoffensiven op til jul. I uge 49 får kunderne en ekstra bonus i form af et gavekort på 100 kroner, når de handler for minimum 500 kr.

”Vi vil give folk et ekstra incitament til at lægge deres juleindkøb i vore lokale butikker i år, hvor Corona har udfordret alle,” fortæller Ane Sofie Kehlet fra Lydens By Værkstedet, som er en af dem, der står bag de lokale shopping-kampagner.

Det koster naturligvis penge at tilbyde gavekort til 2000 kunder, og det er kun muligt, fordi to sponsorer er trådt til. Det er Færchfonden og Jysk Energi, som begge har støttet kampagnen.

“Vi er en lokalt forankret energikoncern, og vi sætter en stor ære i at støtte initiativer, som kan skabe fremdrift i det lokale forretningsliv” siger Thomas Eilskov fra Jysk Energi.

Læs hvor og hvordan du bruger gavekortet:  Køb for mindst 500 kroner og få et gavekort på 100

39 butikker i Struer og Hvidbjerg er med i kampagnen, som løber fra mandag d. 30. november til søndag 6.december. I denne periode kan man få et gavekort, hvis man køber for minimum 500 kroner. Gavekortet kan indløses ved køb i de samme 39 butikker helt frem til jul.

Håbet er, at flere end normalt vil lægge købet af julegaver i de lokale butikker.

”I år er det særligt vigtigt, at vi hjælper hinanden med at holde hjulene i gang, og det er fantastisk at mærke den opbakning, der er fra både sponsorer og kunder” siger Ane Sofie Kehlet fra Lydens By Værkstedet

Artiklen er fra lydensby.dk 

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv