Stor opbakning til Solcellepark Høvsøre

Onsdag d. 13 oktober holdt Jysk Energi infomøde i Bøvling Forsamlingshus. Direktør Lars Naur, netchef Per Strøm og forretningsudvikler Morten Porse stod for oplægget til de over 100 fremmødte, og interessen for projektet var stor og entydig. Ikke en eneste af de fremmødte havde klager eller væsentlige betænkninger ved projektet, som planlægges at have op til 50% ejerskab af lokale borgere.

Der er ingen tvivl om at projektet langt fra er i hus endnu. Der skal afholdes flere borgermøder og der er juridiske og produktionsmæssige barrierer at overkomme, men lige så lidt tvivl der er om de udfordringer der venter, lige så lidt tvivl er der om den lokale opbakning.

Referatet fra infomødet bliver lagt på projektets hjemmeside snarest sammen med slides fra direktør Lars Naur, og du kan læse en artikel om infoaftenen fra lemvig folkeblad ved at klikke her.

Læs mere

Find al tilgængelig info om Solcellepark Høvsøre (bliver løbende opdateret)
Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv