Udbudsmateriale til Solcellepark Høvsøre

Er du borger i Lemvig Kommune, eller har du en bopæl i kommunen og er du over 18 år, kan du investere i Solcellepark Høvsøre. Vi har samlet de vigtigste dokumenter her:

Udbudsmateriale til Solcellepark Høvsøre

Tegningserklæringen

Vedtægterne

Finanstilsynets vurdering af udbudsmaterialet

Solcellepark Høvsøre er en 71 hektar stor solcellepark lige nord for Nissum Fjord i Lemvig Kommune. Som del af Jysk Energis LIV model, udbyder vi 50% af solcelleparken til lokale borgere i kommunen, som kan købe anparter på lige fod med Jysk Energi. Man får altså anparten til kostpris, og har derfor samme vilkår for fortjeneste som Jysk Energi.

Du kan læse mere om LIV modellen her

Du kan læse mere om Solcellepark Høvsøre her

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv