Vestjysk Bank på grøn energi!

Velkommen i Klimaklubben til Vestjysk Bank. Se hvad banken skriver om deres grønne energivalg.

Nu driver vi bank på grøn energi!
Med købet af grønne certifikater hos Jysk Energi, driver vi nu Vestjysk Bank på grøn strøm fra bæredygtige energikilder. Vi har valgt at købe et strømmiks af grønne kilder, herunder vindmøller, solceller og biogas til at dække strømforbruget i alle bankens afdelinger.
Det er et lille greb, men det har betydning for os, at vi er med på den grønne bølge sammen med en stor del af det danske erhvervsliv. Vi håber, at du som kunde også kan se værdien af, at vi har fokus på klimaet og forsøger at minimere vores klimaaftryk.

Billedet er fra vindmøllerne i Nissum Bredning, der er ejet af Jysk Energi og 1974 privatpersoner organiseret i et lokalt vindmøllelaug i Lemvig kommune.

Se mere om mulighederne for at købe grøn strøm til din virksomhed her:
Klimaklubben

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv